Vprašajte nas

Cevne Tehnologije

Brugg cevni sistemi

Podjetje CT - Cevna tehnika d.o.o. je generalni zastopnik in uvoznik predizoliranih cevi Brugg. Nudimo vam bogato izbiro industrijskih cevi Brugg,  cevi za daljinsko ogrevanje in cevi za solarne sisteme.

Predizolirane cevi za daljinsko ogrevanje so lahko toge ali gibljive, dobavljive so v kolutih (dolžina glede na zahtevo).

Podjetje Brugg proizvaja predizolirane cevi na treh ločenih lokacijah. Proizvodnja predizoliranih gibljivih cevi Brugg Calpex se nahaja v Švici, proizvodnja gibljivih predizoliranih nerjavnih cevi Brugg Casaflex pa v Wunstorfu (Nemčija). Toge predizolirane cevi pa se proizvajajo v okviru hčerinskega podjetja German Pipe v Nordhausnu (Nemčija).

 

 

 

 

Katalog:

 Katalog predizoliranih cevi Brugg

 Prenos kataloga predizoliranih cevi Brugg

 

 

Predizolirane cevi Premant - nemška kakovost

 

German Pipe je podjetje z jasnimi cilji, katere uresničuje ekipa motiviranih in usposobljenih zaposlenih. Podjetje proizvaja cevi za daljinsko ogrevanje, hlajenje, protipožarne sisteme in transport olj.

 

German Pipe odlikuje dosledno visoka raven kakovosti, proizvodnja predizoliranih cevi Premant pa poteka izključno v Nemčiji. Izdelki so narejeni z uporabo najnovejših proizvodnih tehnik in strojev.

 

Eden izmed ciljev podjetja German Pipe je doseči najvišji standard kakovosti izdelkov in storitev. Pomembna je tudi ekološka odgovornost do sedanjih in prihodnjih generacij, še posebej pri uporabi naravnih virov.

 

German Pipe zagotavlja moralno vodenje poslov. Na prvem mestu so ljudje: zaposleni, kupec, dobavitelj.

 

CT - Cevna tehnika d.o.o. kot generalni zastopnik podjetja Brugg Rohrsystem, del katerega je tudi podjetje German Pipe, sledi enakim ciljem in politiki poslovanja.

 

Skupaj z Vami, spoštovani poslovni partner, lahko dosežemo naš cilj, zagotoviti slovenskemu trgu najvišjo kakovost daljinskega ogrevanja. Premant - predizolirane cevi za daljinsko ogrevanje – zagotovljena kakovost – danes mislimo na jutri.